Paketerade utbildningar

Att leda säljare

Att leda säljare är inte det lättaste. Det vet vi. Men vi kan ge dig en hel del bra saker att tänka på och jobba med för att kunna leda ditt säljteam så framgångsrikt som möjligt.

Vi har gjort det förr och vi vet vilka fallgropar man lätt kan ramla ner i när man leder säljare. Det är ett roligt och utmanande arbete och det finns fantastiska saker att skapa när man behärskar teknikerna i säljledning. 

Vi lär oss ledarskapets grunder och hur du på ett inspirerande sätt kan styra och motivera dina medarbetare till att sälja mer och trivas på jobbet. Våra metoder är beprövade och i många fall standard på många företag och verksamheter. 

Den här utbildningen riktar sig till dig som är säljchef eller teamledare och du kommer att gå tillsammans med andra kolleger i samma roll men från andra branscher och bolag.
 

Smarta verktyg

Att jobba med bra verkyg och metoder är nog det snabbaste och enklaste sättet till att jobba smartare och effektivare i sin vardag med försäljning.

Vi har valt ut de bästa processerna och de smartaste verktygen på marknaden för att kunna erbjuda dig en utbildning som med rätt förståelse ger dig resultat på kort tid. 

Utbildningen går praktiskt och enkelt igenom sex bra modeller, samt ger dig några handgripliga tips på hur du planerar att stänga affären med kunden som din bästa projektledare. Vidare går vi igenom värdet av att inte översälja och hur du kan tänka när du ska sälja in affären till din kund.  

Utbildningen är en tvådagars utbildning som man kan hålla två dagar efter varandra eller med en veckas mellanrum.  
 

LARSSONS MAsterutbildning

Att ta en masterutbildning i försäljning är inte lätt, det är nämnligen ingen som gjort det ännu. Vi har ett komplett utbildningsprogram för säljare som vill ta steget framåt för att bli de bästa säljarna och affärsmännen på sitt område.

Vi har satt samman ett gediget program av komponenter från redan etablerade modeller och tekniker, verktyg och processer, där vi med hjälp av vår pedagogik erbjuder en master för just säljare och säljchefer.

De redan etablerade Executive Master utbildningarna inom Strategy, Leadership och Finance som finns på marknaden fyller sina behov, men saknar de fundamentala bitarna i en bra säljutbildning. Det är här vi kan kompletera med de rätta komponenterna. 

Vi kommer att ses 10 dagar fördelat på 2 dagar vid 5 tillfällen.

I denna masterutbildning kommer du att examineras.
Det innebär att du gör ett grupparbete med tillhörande opponering, vilken hålls av elever och lärare. Ditt grupparbete sker i team om tre, där ni ansvarar för varsin del i ert arbete. Examinationen leder till ett certifikat som delas ut av Larssons School of Sales och erhålls vid en avslutningsmiddag med din grupp.