Våra utbildningar

olika block och paketerade utbildningar

Vi erbjuder ett antal block innehållande olika verktyg och metoder som kan användas separat eller sättas samman till anpassade paket beroende på vad som passar just din organisation och era mål.

Värdeskapande försäljning

Vi praktiserar det som många andra missar i sina utbildningar. Värdet. Dvs värdet för kunden och värdet för företaget du representerar. Vi kallar det värdeskapande försäljning och det bygger på att hela tiden arbeta långsiktigt med en hög etik och moral i affärsskapandet och relationerna. En säljare som går utbildning på Larssons lär sig tidigt att det man säljer ska man stå för, och det ska skapa en bättre situation för kundens verksamhet eller affär. Vi vet från många års erfarenhet att det alltid lönar sig på lång och kort sikt.
 

”Vi letade länge innan vi hittade en säljskola som kunde fånga det viktiga i vårt behov av att på ett strukturerat och praktiskt sätt sätta en säljprocess baserat på vår produkt och marknad. Larssons School of Sales har hjälpt oss att hitta vårt varför och byggt en process med smarta verktyg som bygger på praktisk erfarenhet och smart teori kombinerat. Men det bästa är väl att vi redan efter några veckor såg skillnad i vår Pipeline och i nya affärer. ”

- Jonas Olovsson, Heads of Sales &frankly

BÖRJA med "varför"

En duktig säljare behöver förstå hela köp och säljprocessen.

När man lär sig processen så ska man också lära sig vilka verktyg man ska använda för att göra rätt saker.

Att lära sig verktygen utan att förstå varför de ska användas ger ingen verkan.

Vi börjar därför alltid med "varför" för att sedan jobba oss fram till att hitta den process och de verktyg som passar just din marknad och produkt eller tjänst.