OM oss

Vi på Larssons School of Sales är alla säljare i grund och botten och vi brinner verkligen för att skapa värde och nytta med försäljning. Vi ser på kunden, bolaget och säljaren som en treenighet vilken måste vara i synk med varandra för att man ska kunna skapa så mycket värde och nytta det bara går. Därför är alla som jobbar på Larssons School of Sales dedikerade till dig som kund och till oss som bolag och sig själv att ha så roligt som möjligt. 

henrik larsson

Henrik är vår grundare och nestor inom sälj och säljutveckling.

Henrik har många års erfarenhet av sälj och säljledning från bolag som Telia, Tieto, Sirius IT, Pharmasolutions, Visma och Sokigo AB.

Henrik har arbetat på stora internationella bolag och på mindre startups som tex Quinyx. Vidare har Henrik en bred erfarenhet av försäljning både mot privat och offentlig sektor.

TELEFON: 073-057 02 22
MAIL : henrik@larssons-sos.se

ali ghoce

Ali är medgrundare och entreprenören som slog sig in i en tuff branch bland etablerade aktörer med en helt ny affärsmodell och ett oemotståndligt erbjudande till kunderna.

Alis absolut starkaste sida är hans förmåga att entusiasmerat skapa värde för kunden.   
 

linda larsson

Linda är kundansvarig och lever som hon lär.

Linda har många års erfarenhet från sälj, främst från mediebranschen och bolag som t.ex Aftonbladet, Admore Media och Hemnet.

Hon vet av egen erfarenhet att det kan vara tufft att arbeta som säljare men med rätt verktyg och attityd kommer man långt. Linda brinner för nöjda kunder och vet vad som krävs för att lyckas som säljare.

TELEFON: 072-516 65 14
MAIL : linda@larssons-sos.se

VÅRA lärare

henrik larsson

Henrik har många års erfarenhet av sälj och säljledning från bolag som Telia, Tieto, Sirius IT, Pharmasolutions, Visma och Sokigo AB och nu senast på Heads men också på mindre startups som tex Quinyx.

Henrik har en bred erfarenhet av försäljning både mot privat och offentlig sektor. Både vad gäller sälj och marknadsföring.

Ett av Henriks starkaste kort är nog hans förmåga att beskriva den mest komplexa sak till att låta väldigt enkelt.  

daniel petersson

Driven nätverksbyggare med stort entreprenörskap. Coachande chef med sinne för individ- och affärsutveckling.

De senaste 17 åren har jag haft ledande befattningar inom en rad olika företag. Som en god lyssnare har jag lyckats stärka och coacha medarbetare; göra kunder nöjdare och företagen mer lönsamma.

Jag känner ett stort engagemang för att få individer att växa och organisationer att frodas. Jag hjälper mina kunder med individuell coaching, verksamhetsutveckling i grupp och med att bygga starka och lönsamma affärsnätverk. Upphör aldrig att fascineras av vad som kan hända i mötet mellan människor.

KIMIYA NÄSLUND

Hållbart ledarskap leder till hållbar försäljning.

Kimiya har 16 års erfarenhet av försäljning, ledarskap och verksamhetsutveckling. Hon har erfarenheten, kompetensen, viljan och styrkan för att ta nya uppdrag och leverera resultat.

"Genom mitt yrkesliv har jag drivits av nytänkande och stort engagemang för de plikter jag har haft.
Jag agerar och reagerar med hjärta, då jag tror på att vara genuint äkta för att leverera och uppnå bästa resultat."