Att etablera sin säljprocess

Vi på Larssons School of Sales vet hur man etablerar, implementerar och följer upp en praktisk och tillämpbar  säljprocess. Det är inget man ska hasta igenom. Därför att det är metoderna och verktygen i din process som ska harmonisera med hur dina produkter och tjänster paketeras och säljs av säljarna till kunderna.

Tycker du att det är svårt?

Det har du rätt i. Det tar både tid och resurser att få det rätt. Och då ska du veta att man behöver ändra och justera ibland också. Det vill säga, vi lever i en föränderlig värld och allt är inte idag som det var igår.

Hur gör man då?

Boka ett möte med oss så går vi igenom dina förutsättningar och krav, Dina produkter och din marknad, dina säljare och säljledares arbetsmetodik och verktyg. Sen börjar vi tillsammans sätta er nya säljprocess så den stödjer er verksamhet.

Systemstöd ska stödja processen. Inte tvärtom.

Många väljer idag en enkel väg. Dvs att ta de färdiga steg som ditt CRM vill hjälpa dig med. Men fastna inte i den fällan för det är din verksamhet som ska få hjälp. Inte att du ändrar verksamheten på grund av begränsningar eller okunskap i systemstödet.

Vi finns för att hjälpa dig, dina säljare, din säljchef och resten av din organisation att förenkla vardagen och få mer koll och fler affärer.

Hör av dig !

Kommentera gärna: